Flot lederpris til Jonas Egebart for vaccineindsatsen

​​Region Hovedstadens coronavaccine-indsats har høstet opmærksomhed og anerkendelse i både ind- og udland. For sin indsats som leder af regionens coronavaccinations-task force modtager vicedirektør Jonas Egebart Dagens Medicin ledelsespris 2021.

Vent...

"Ledelsesprisen får Jonas Egebart for sit seneste arbejde i spidsen for Region Hovedstadens coronavaccinations-taskforce. Selvom han havde rigeligt at se til i forvejen som vicedirektør for Nordsjællands Hospital og dets ca. 4.000 ansatte, var Jonas Egebart ikke i tvivl, da Svend Særkjær og Dorthe Crüger fra koncernledelsen bragte jobtilbuddet på banen."

- Under første bølge af pandemien følte vi nok alle sammen den her usikkerhed i forhold til, hvad vi stod overfor. Og efter at have brugt mange kræfter på at afbøde konsekvenserne af COVID-19 som vicedirektør på hospitalet, så var det enormt givende at få mulighed for også at være med til løsningsdelen. Ret hurtigt stod det jo klart, at vaccinerne ville blive forudsætningen for at bringe hverdagen tilbage,« siger Jonas Egebart til Dagens Medicin.

Prisen blev overbragt ved konferencen ”2 dage for sundheden” der netop er løbet af stablen. 


Dagens Medicins Ledelsespris tildeles enkeltpersoner eller institutioner, som har fuldt fokus på, at sundhedsvæsenet er til for borgerne, patienterne og samfundet, og som evner at få følgeskab og skabe resultater på tværs af sektorgrænser i et komplekst sundhedsvæsen.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor