Lunge- og Infektionsmedicinsk Afdeling får ny ledende overlæge

​Overlæge, Ph.d. Christian Søborg (54) tiltræder 1. maj som ledende overlæge på Lunge- og Infektionsmedicinsk Afdeling på Nordsjællands Hospital.

Vent...

Den faglige, og ledelsesmæssige tyngde er ikke til at overse, når Christian Søborg indtræder i afdelingsledelsen på Lunge og Infektionsmedicinsk Afdeling pr. 1. maj.
Christian Søborg kommer fra en stilling som konstitueret specialeansvarlig overlæge i infektionsmedicin på Herlev-Gentofte Hospital, hvor han tidligere bl.a. har været med til at opbygge og udvikle Intermediært Medicinsk Afsnit. Senest har han også været ledende på opbygning af et af hospitalets COVID-afsnit og indgik Task Force for COVID-indsatsen.

Han er speciallæge i infektionsmedicin (2013) og har derudover en Ph.d. i genetik samt en master i public governance (2020).  Han er ydermere klinisk lektor i Infektionsmedicin ved Københavns Universitet.
På Lunge- og Infektionsmedicinsk får Christian Søborg en del af ansvaret for cirka 300 medarbejdere indenfor forskellige fagligheder. Afdelingen består af sengeafsnit, en diagnostisk enhed og et ambulatorium fordelt på tre matrikler – Hillerød, Frederikssund og Helsingør.

Ledende overlæge Thyge Lynghøj Nielsen vil i en overgangsperiode også have titlen som ledende overlæge (uden personaleansvar) for Lunge- og Infektionsmedicinsk Afdeling. Han vil indtil udgangen af 2022 arbejde med særligt fokus på rådgivning og støtte i COVID-indsatsen samt videreudvikling af hospitalsbehandling i hjemmet.Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor