Borgmesterkæder på byggepladsen

​Sikkerhedssko og hjelme var fundet frem, da flere politikere og embedsmænd fra de nordsjællandske kommuner besøgte byggepladsen i Farvholm.

​Solen skinnede og varmede de mange politikere og embedsmænd fra kommunerne i hospitalets optageområde, som mandag den 17. maj var inviteret til gå-hjem-møde på byggepladsen for det nye hospital syd for Hillerød.

Iført gule veste, blå hjelme og obligatoriske sikkerhedssko, kunne hospitalets kommunale samarbejdspartnere mellem betonsøjler og kraner ved selvsyn konstatere, at det enorme byggeri er en realitet og skrider planmæssigt fremad.

Efter endt rundtur var der dialog i byggepladsens besøgscenter, hvor hospitalsdirektør Bente Ourø Rørth, regionsdirektør Jens Gordon Clausen og koncerndirektør Dorte Crüger sammen med projektchef Sune From bød velkommen. I en blanding af oplæg og dialog fik gæsterne et indblik i hele byggeriet og visionerne bag udformningen af Nordsjællands nye moderne akuthospital samt tankerne om det styrkede samarbejde om patienten på tværs af alle sektorer og overgange, som det nye byggeri giver mulighed for.

Besøgscenteret

Dialogmødet foregik i byggepladsens besøgscenter. Det har ud over et stort mødelokale også to store tagterrasse med fænomenal udsigt ud over hele byggepladsen. Centeret skal bruges til forskellige former for events, møder med eksterne samarbejdspartnere og til interne møder og workshops for byggeorganisationen og hospitalets ansatte, samt undervisning. Centret er endnu ved at blive færdiggjort, men vil blive præsenteret i På Tværs, når det nærmer sig en officiel åbning.