Bedre skiltning på parkeringsområdet

Det er nu blevet mere enkelt at gennemskue, hvor længe du må holde parkeret på Nordsjællands Hospital – Hillerød. Bedre skiltning gør det lettere for bilister at undgå parkeringsbøder.

Skiltningen er blevet tydeligere ved parkeringspladserne på Nordsjællands Hospital – Hillerød, og dermed er sidste års store omorganisering og udvidelse af parkeringsarealerne endelig færdiggjort.

Kommer du i bil, er det derfor en god idé, at orientere dig efter den nye skiltning på parkeringspladsen. Det er altid den aktuelle skiltning ved indkørslen til parkeringsarealerne, der er gældende.

På oversigtskortet kan du se, hvor du kan parkere og den eventuelle tidsbegrænsning.

Husk, at det altid er den aktuelle skiltning ved indkørsel til anlægget, der er gældende.

For yderligere oplysninger:

Jesper C. Lund, Facility Management,jesper.christensen.lund@regionh.dk