Åbent Hus på hospitalet i Frederikssund

Du har mulighed for at få et kig bag facaden, og se hvordan et levende og moderne hospital arbejder, når Nordsjællands Hospital inviterer alle til Åbent Hus i Frederikssund den sidste lørdag i januar.

Du kan blandt andet få en rundvisning i laboratoriet, et indblik i planerne for det nye Nordsjællands Hospital, der bygges i Hillerød eller lære om basal genoplivning. Der er med andre ord noget for enhver smag, når Nordsjællands Hospital inviterer til Åbent Hus lørdag den 25. januar, hvor alle interesserede er velkomne.

- Nordsjællands Hospital i Frederikssund er fagligt set helt på forkant takket være et meget engageret personale, der hver dag plejer og behandler borgere fra hele Nordsjælland. Det er en vigtig arbejdsplads, som har virkelig meget godt at byde på, så jeg håber, at mange vil tage imod invitationen og komme og se, hvad vi som et moderne hospital kan tilbyde, siger hospitalsdirektør Bente Ourø Rørth.

Et år som hele Nordsjællands Hospital

Den 1. februar er det et år siden, at hospitalerne i Nordsjælland blev lagt sammen til Nordsjællands Hospital med en erklæret vision om at være Patienternes Hospital – først og fremmest. Hvordan hospitalet kommer i mål med det og meget mere, kan du blive klogere på den 25. januar fra kl. 11-14.

Åbent Hus på hospitalet
Lørdag den 25. januar fra 11-14
Nordsjællands Hospital – Frederikssund
Frederikssundsvej 30
3600 Frederiksssund

Arrangementet er gratis, åbent for alle og det er ikke nødvendigt med tilmelding.

Det kan du opleve:

En række rundvisninger og demonstrationer, f.eks.

· Rundvisning i laboratoriet

· Hvordan foregår en kikkertundersøgelse

· Demonstration af røntgen-, ultralyds, og CT-scanning

· Lær om basal genoplivning

Bliv klogere på din egen sundhed og få:

· En konditionstest og balancetest

· Lavet kognitive tests

· Målt dit blodtryk, dit blodsukker og dit kolesteroltal

· Målt din lungefunktion og iltmætning

· Målt din kulilte i lungerne i forbindelse med rygestopvejledning

Hør mere og stil spørgsmål om:

· Rettigheder som patient og pårørende

· Rengøringskrav på hospitalet

· At være bloddonor

· Det nye hospital som skal bygges i Nordsjælland

· Patientforløbsenheden. For hvad laver en socialsygeplejerske, en tværsektoriel koordinator og et følge-hjem-team egentligt?

· Forstoppelse og problemer med fordøjelsen

· Behandling af patienter med inflammatorisk tarmsygdom (IBD)

· Palliation – arbejdet med at behandle og lindre smerter hos alvorligt og ofte uhelbredeligt syge patienter

For yderligere oplysninger om arrangementet