Vi vil gerne høre din mening!

​Er du fødende kvinde og besøger du Nordsjællands Hospital i perioden fra august til midt i november 2019? Så modtager du måske et spørgeskema med digital post i løbet af efteråret. Vi håber, at du vil besvare spørgeskemaet.

Vent...

Lad dine erfaringer komme andre til gode

Dine oplevelser som fødende kvinde er værdifuld for os - og det kan komme andre til gavn, at du fortæller os om dem. Derfor håber vi, du vil hjælpe os ved at besvare det spørgeskema, du måske modtager under eller efter du har været på Nordsjællands Hospital.

Har du været på Nordsjællands Hospital, har du en unik viden. Du ved fx, hvad der er vigtigt for dig som fødende kvinde, og du kan besvare spørgsmål om, hvad du synes, der fungerer godt, og hvad du ønsker, der kunne laves om.

​Dine erfaringer hjælper os med at forbedre kvaliteten på vores hospitaler, og måden vi kommunikerer på. Derfor har vi brug for så mange input og ærlige meninger som muligt.

På forhånd tak.
 
Det er Danmarks fem regioner, der står bag undersøgelsen. Læs mere om den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser (LUP) på http://www.patientoplevelser.dk/lupf (link åbner i nyt vindue.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor