Velkørende fødeafdeling får ny chefjordemoder

​Mette Simonsen tiltræder som chefjordemoder på Nordsjællands Hospital.

Mette Simonsen
Det er en stærk faglig profil med en stor ledelsesballast, der træder ind ad døren den 1.september, når Nordsjællands Hospital får en ny chefjordemoder.
Mette Simonsen, 58, har i de sidste fem år været institutchef på Københavns Professionshøjskole/Metropol. Forinden bestred hun jobbet som chefjordemoder på Rigshospitalet i en periode på over 10 år.

- Vi har et fødetilbud i Nordsjælland, der er helt i top, med en tårnhøj faglighed og tilsvarende patienttilfredshed. Med Mette Simonsen som ny chefjordemoder, har hospitalet fået en kapacitet, der ikke bare kommer til at fastholde den position, men også udbygge den, siger vicedirektør Jonas Egebart.

Mette Simonsen blev uddannet jordemoder i København i 1987 og har siden taget masteruddannelse i både Management Development og Public Health. Mette Simonsen bor i Farum.

Som chefjordemoder indgår Mette Simonsen i afdelingsledelsen for Gynækologisk Obstetrisk Afdeling på Nordsjællands Hospital sammen med den ledende overlæge og ledende oversygeplejerske. Afdelingen har cirka 225 ansatte og byder hvert år cirka 4.000 nye nordsjællændere velkommen til verden.