SIF'erne i Akutafdelingen på Nordsjællands Hospital er med til at give patienterne en god oplevelse med en god og omsorgsfuld pleje og nærvær. 

Tillykke - SIF fylder 1 år

​For et år siden fik Akutafdelingen en god idé, og i dag er mere end 20 sygeplejerskestuderende en fast del af afdelingen under navnet SIF - Sygeplejestuderende i front. 

Vent...


De studerende er en forlænget arm til plejegruppen, som kan uddelegere plejeopgaver som personlig hygiejne, mobilisering, EWS, mad og drikke og oprydning. Samtidig er de med til at give patienterne en god oplevelse med god og omsorgsfuld pleje og nærvær.

Efter nu et år er flere opgaver kommet til. Flere af SIF'erne er oplært i PVK-anlæggelse og kateter anlæggelse. I de mere stille perioder følger SIF med personalet, når de udfører deres sygeplejeopgaver for at få erfaring. Personalet er meget glade for dem og deres hjælp, og de er savnet på dage, hvor der ikke er SIF'ere på arbejde.

Hen over det sidste halve år er tre af de SIF-studerende ansat som færdige sygeplejersker i Akutafdelingen. Der har været gensidig enighed om, at de passede godt ind i afdelingen. Selvom disse tre nyuddannede sygeplejersker kender afdelingen i forvejen, træder de naturligvis ind i de tre måneder lange introprogram.

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor