Stor interesse for ny forskningsenhed

​Mandag d. 29. juni klippede konst. vicedirektør Tomas Joen Jakobsen snoren til en ny Klinisk Forskningsenhed på Nordsjællands Hospital. Knap 200 medarbejdere, forskere, kolleger fra Region Hovedstaden og eksterne samarbejdspartnere var mødt op til åbningen.

Åbning af Klinisk Forskningsenhed.jpg- Uden den store opbakning fra kolleger på hospitalet havde det aldrig kunne lade sig gøre at stable sådan et projekt på benene så hurtigt. Jeg vil gerne benytte lejlighed til at takke jer alle for den store arbejdsindsats med at få alt klart til åbningsdagen, siger en glad forskningschef Lise Tarnow.

Der var også grund til at være tilfreds med åbningen. Det store fremmøde lover godt for det fremtidige samarbejde ud af huset idet gæsterne også inkluderede Center fra Regional Udvikling, Center for IT, Medico og Telefoni, GCP-enheden ved KU, Gentofte Hospital, Bispebjerg og Frederiksberg Hospital samt eksterne samarbejdspartnere som Professionshøjskolen UCC, Steno Diabetes Center og virksomhederne Novo Nordisk, Bayer og Medtronic for blot at nævne nogle.

Etableringen af Klinisk Forskningsenhed er en del af det strategiske indsatsområde: Et frugtbart forskningsmiljø.

Indsatsen skal blandt andet sikre forenkling af arbejdsgange omkring klinisk forskning og gøre det nemmere at forske på Nordsjællands Hospital gennem opbygning af en professionel og effektiv forskningsinfrastruktur.

Yderligere oplysninger: forskningschef Lise Tarnow