Skoleelever har samlet penge ind til hospitalsklovnene

​Pengene er indsamlet som led i det verdensomspændende projekt Design for Change, hvor børn fra 0.-10. klasse får til opgave at tænke nyt og innovativt i forsøget på at ændre noget i verden.

På billedet ses hospitalsklovnen Victor med afdelingssygeplejerske Lone Rønnov Faltz Møller samt de fire elever Søgg, Silke, Isabella og Sebastian.

​Fire skolelever fra en 7. klasse i Hellebæk indsamlede 3079 kroner ved at arrangere og afholde et velgørenhedsløb på Hornbæk strand samt via indsamlingsbøsser opstillet lokalt i forretninger i Hornbæk. Donationen blev givet med det formål at gøre indlæggelser for børn bedre.

I samarbejde med eleverne valgte afdelingen at bruge pengene til ​hospitalsklovnene Stella og Victor​.