Patienternes Pris er et dejligt skulderklap

​Har du haft en god oplevelse som patient eller pårørende på Nordsjællands Hospital? Så kan du igen i år indstille en afdeling til Patienternes Pris.

​- Sidste år fik vi 160 indstillinger fra tilfredse patienter og pårørende. Det var utrolig givende på den måde at få sat fokus på de gode patientoplevelser. Det giver os et klarere billede af, hvad patienter og pårørende værdsætter og som vi skal gøre mere af. Samtidig er det meget motiverende for personalet i de kliniske afdelinger at få den positive feedback, siger hospitalsdirektør Bente Ourø Rørth.

Sidste år løb Ortopædkirurgisk Afdeling på prisen på 20.000 kroner. Det vigtigste var dog ikke pengene, men selve ​æren, fortæller ledende oversygeplejerske Cristina Andersen fra ortopædkirurgisk Afdeling:

- Det var helt fantastisk dejligt at få det her skulderklap fra patienter og pårørende. Det gør helt klart, at man lige ranker ryggen en ekstra gang. Patienternes Pris har betydet et løft for den faglige stolthed, for selvforståelsen og motivationen for at yde det bedste for patienterne.

I motivationen fra dommerkomitéen blev det blandt andet fremhævet, at afdelingen 'i særlig høj grad formår at få professionalisme til at gå hånd i hånd med empatien og de individuelle hensyn. Personalet tager ansvar og sikrer sammenhæng for patienterne'.

I stil med sidste år kan Patienter og pårørende indstille en afdeling elektronisk på hjemmesiden: www.nordsjaellandshospital.dk/PatienternesPris.

Der er åbent for indstillinger frem til 6. november 2015.

Nordsjællands Hospital består af hospitalerne i Hillerød, Frederikssund samt Sundhedshuset Helsingør. Afdelinger og afsnit på alle tre matrikler kan indstilles til prisen.

Læs mere om Patienternes Pris 2014

Yderligere information: Hospitalsdirektør Bente Ourø Rørth, telefon: 4829 3004