Patienterne stemmer på Nordsjællands Hospital

​Du har mulighed for at sætte dit kryds, selv om du er indlagt.

Indlagte patienter på Nordsjællands Hospital har mulighed for at brevstemme til både EU- og folketingsvalget. Dels indsamler medarbejdere stemmer fra sengeliggende patienter på udvalgte datoer og dels har du som oppegående patienter mulighed for at stemme på udvalgte steder på hospitalet. Kontakt afdelingens personale, hvis du vil vide mere.

Tilbuddet gælder patienter i både Frederikssund og Hillerød, og du behøver ikke at have dit valgkort med for at stemme.

EU-valget

Indsamling af stemmer på afdelingerne: onsdag den 22. maj
Herefter er det stadig muligt for oppegående patienter at brevstemme den 23. maj. Kontakt personalet for at få at vide hvordan.

Folketingsvalget

Indsamling af stemmer på afdelingerne: tirsdag den 28. maj
Fra dags dato og til og med fredag den 31.maj klokken 12.00 er det desuden muligt for oppegående patienter at brevstemme. Kontakt personalet for at få at vide hvordan.