Ny professor holder tiltrædelsesforelæsning

​Ellen Løkkegaard tiltræder som professor på Nordsjællands Hospital med en tiltrædelsesforelæsning i Hillerød fredag den 26. oktober.

Som nytiltrådt klinisk professor får Ellen Løkkegaard ansvaret for at udvikle forskningen inden for obstetrikken med fokus på gravide og nyfødtes sundhed. Hun får også en væsentlig rolle i den kliniske undervisning og vejledning af kommende læger og i udviklingen af det gynækologiske og obstetriske speciale.

Fredag den 26. oktober kl. 14.30 til 15.30 holder hun tiltrædelsesforelæsning i auditoriet på Nordsjællands Hospital i Hillerød, og forelæsningen er åben for alle, og pressen og andre interesserede er velkomne.

Professoratet er tilknyttet Københavns Universitet.

Program for 26. oktober 2018
14.30
Velkomst ved hospitalsdirektør Bente Ourø Rørth

14.40
Inauguration ved prodekan for innovation og samfundsrelationer Trine Vinterø, SUND, Københavns Universitet

14.50
Tiltrædelsesforelæsning ved Ellen Christine Leth Løkkegaard, professor, overlæge, ph.d.

15.30
Reception i Porthuset