Kirurgisk Afdeling får ny leder

​Mette Misfeldt Flensborg skal sammen med den ledende overlæge stå i spidsen for Kirurgisk Afdeling på Nordsjællands Hospital. Hun tiltræder stillingen som ledende oversygeplejerske den 1. juni.

Mette Misfeldt Flensborg, 46, vil også fremover være ledende oversygeplejerske på Kirurgisk Afdeling. Hun vil ikke længere være konstitueret, men en fast del af ledelsen fra den 1. juni.

Siden sin konstituering i stillingen i januar har hun allerede sat sine aftryk i afdelingen og i samarbejdet med den øvrige ledergruppe.

- Vi har i Mette fået en meget kompetent og vellidt leder, der fra første dag har sat fokus på den struktur, der skal sikre en høj patienttilfredshed og patientsikkerhed, men også mere interne ting som samarbejde og trivsel i afdelingen. Jeg er glad for at Mette Flensborg også fremover vil være en del af vores ledelse på Nordsjællands Hospital, siger konst. vicedirektør Tomas Joen Jakobsen.

Karriere i Hillerød
Fra sin uddannelse som sygeplejerske i 1995 har hun bortset fra en enkelt afstikker gjort karriere med stigende ledelsesansvar på hospitalet i Hillerød i forskellige afdelinger. Senest som afdelingssygeplejerske på Intensiv Afsnit.

I 2011 tog hun en diplomuddannelse i professionspraksis med fokus på klinisk kvalitetsudvikling og i 2015 afsluttede hun sin master i organisationspsykologi på RUC.

Kirurgisk Afdeling på Nordsjællands Hospital har funktioner på både hospitalet i Hillerød og i Frederikssund og har cirka 250 ansatte. Afdelingen foretager undersøgelser, behandling og operationer af patienter med sygdomme i mave- og tarmsystemet. Afdelingen har cirka 15.000 indlæggelser og cirka 28.000 ambulante besøg om året.