Ny ledende oversygeplejerske med tung ledererfaring

Anette Agerholm er 1. april tiltrådt som ledende oversygeplejerske på Øre-, Næse- og Halsafdelingen på Nordsjællands Hospital.

Nordsjællands Hospitals nye ledende oversygeplejerske på Øre-, Næse- og Halsafdelingen er sygeplejerske Anette Agerholm. Hun glæder sig til at fortsætte arbejdet med at skabe gode og sammenhængende patientforløb og samtidig være med til at sætte sit præg på forandringen mod det nye Nordsjællands Hospital.

Anette Agerholm er uddannet sygeplejerske og har en solid ledelseserfaring med sig, bl.a. som afdelingssygeplejerske på Odense og Århus Universitetshospital. Herudover har hun en diplomuddannelse, er uddannet coach og har en Master i offentlig ledelse fra Syddansk Universitet.

Med stillingen tiltræder Anette Agerholm i hospitalets samlede afdelingsledelse.