Ny chefsygeplejerske til anæstesien

Hanne Baden Nielsen er ny chefsygeplejerske på Anæstesiologisk Afdeling på Nordsjællands Hospital. Hun kommer fra en lignende chefstilling i Akutafdelingen på Holbæk Sygehus.

Vent...

Et nyt ansigt vil fra 1. juni være at finde i Anæstesiologisk Afdeling på Nordsjællands Hospital, når Hanne Baden Nielsen (55) har første dag på jobbet som ny chefsygeplejerske.

Hun kommer med masser af sygeplejerske- og ledererfaring i bagagen, senest fra Holbæk Sygehus, hvor hun siden 2019 har været chefsygeplejerske. Forinden har hun blandt andet været afdelingssygeplejerske i gynækologien og daglig leder af Center for Seksuelle Overgreb på Rigshospitalet.

Tilbage til start

Oprindeligt er Hanne Baden Nielsen uddannet sygeplejerske fra sygeplejeskolen i Hillerød (1991) og var i en periode herefter ansat på Intensiv Afdeling på Frederikssund Sygehus. Sygehuset er i dag en del af Nordsjællands Hospital, ligesom Intensiv i dag er et afsnit under Anæstesiologisk Afdeling, hvor Hanne Baden fremover bliver en del af ledelsen.

Hanne Baden Nielsen har en mastergrad i klinisk sygepleje og har gennemført det nationale ledelsesprogram i Sundhedsvæsnet. 

Sammen med cheflæge Lars Steen Jacobsen vil Hanne Baden Nielsen udgøre ledelsen for de cirka 400 medarbejdere i Anæstesiologisk Afdeling.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor