Niels Tønder ansat som ledende overlæge på Kardiologisk Afdeling

Den 1. december 2018 tiltrådte overlæge Niels Tønder stillingen som ledende overlæge på Kardiologisk Afdeling på Nordsjællands Hospital.

Niels Tønder

Overlæge, dr.med. Niels Tønder er startet som ny ledende overlæge på Kardiologisk Afdeling pr. 1. december 2018. Niels Tønder har været konstitueret i stillingen siden april 2018.

- Med Niels ved roret får vi en person, der ikke kun nyder stor respekt i hele organisationen, men også har en høj faglighed, og som med stor dygtighed og vilje kan føre afdelingen over i vores nye hospital, hvor innovation og patientinddragelse bliver nøgleordene, udtaler hospitalsdirektør Bente Ourø Rørth.

Niels Tønder er 58 år og dr. med og speciallæge i kardiologi og intern medicin. Siden 1996 har han været ansat på Kardiologisk Afdeling, afbrudt af ansættelser på Rigshospitalet og Gentofte Hospital, og har siden 2006 fungeret som overlæge på Kardiologisk Afdeling.

- Jeg er glad, for at få lov til at fortsætte det arbejde, som jeg sammen med hele afdelingen allerede er startet på. Kardiologien på Nordsjællands Hospital skal kunne måle sig med de øvrige hospitaler på alle områder, men særligt den akutte kardiologi kommer til at blive et indsatsområde, for det bliver en stadig større del af vores virkelighed, som hjerteafdeling på et moderne akuthospital, siger Niels Tønder.