Jeg  synes, det er en meningsfuld satsning at klæde læger på til at lede og tænke forbedringsarbejde i egen klinisk hverdag, fortæller læge Natalie Naziraj, der startede i fellows-ordningen den 1. september 2021. 

Natalie gør lægernes arbejde bedre

Læge Natalie Neziraj er en af hospitalets fem fellows. Som fellow er man ansat et halvt år til at komme med forslag til problematiske arbejdsgange i lægernes arbejde på afdelingen og løsninger til, hvordan man kan ændre dem. 

Vent...

I Natalie Nezirajs projekt undersøger hun, hvordan man kan forhindre unødig liggetid for neurologiske patienter, der venter i Akutmodtagelsen. 

- Det har været en stejl læringskurve i starten, men vi er blevet rigtigt godt klædt på til arbejdet via teoretisk undervisning. Jeg er blevet overrasket over, hvor meget data der ligger i vores arbejdsgange. Simple metodikker giver mig en systematisk måde at arbejde med disse data på for at analysere og efterfølgende afprøve forbedringsforslag i små, hurtige afprøvninger i en lille skala, hvis positive (eller negative effekt) løbende måles og justeres, fortæller Natalie Neziraj.

Hun går nu fra projektplanlægningsfasen til afprøvning og er spændt på at være den, der står på den "anden side" med nye forslag i en travl klinisk hverdag.

- Jeg håber, at mit projekt i sidste ende vil give et positivt udslag på lægernes trivsel og patientoplevelsen. Uanset, vil jeg utvivlsomt kunne bruge erfaringerne i videre klinisk virke som læge og forhåbentligvis kunne være med til at tænke nyt og skabe udvikling, også efter endt fellowship-periode, fortæller Natalie Neziraj.

Læs mere om fellows-ordningen og mød hospitalets andre fellows 

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor