Ny ledende oversygeplejerske til Lunge- og Infektionsmedicinsk Afdeling

​Merethe Ørtoft tiltræder den 1. maj som ny ledende oversygeplejerske på Lunge- og Infektionsmedicinsk Afdeling på Nordsjællands Hospital.

Merethe Ørtoft, 54, vender tilbage til udgangspunktet, når hun tiltræder sin stilling som ny ledende oversygeplejerske på Lunge- og Infektionsmedicinsk Afdeling på Nordsjællands Hospital. Det var nemlig på den tidligere Lungemedicinske Afdeling på Hillerød Sygehus, at hun havde sin første stilling efter endt sygeplejerskeuddannelse i 1991.

Siden har hun haft en række stillinger med ledelses- og udviklingsansvar og i de seneste 10 år som ledende oversygeplejerske på Neurologisk Afdeling på Herlev og Gentofte Hospital.

- Det er en erfaren leder, med stor strategisk forståelse, der indtræder i afdelingsledelsen, netop som vi står over for at skulle udvikle hele organisationen til at stå klar til at flytte ind i vores nye rammer om få år, siger vicedirektør Peter Mandrup Jensen.

Merethe Ørtoft har en diplomuddannelse i ledelse, en Master of Public Health og flere andre uddannelser med i bagagen.

Hun indtræder i afdelingsledelsen sammen med den ledende overlæge på Lunge- og Infektionsmedicinsk Afdeling, der består af tre sengeafsnit, en diagnostisk enhed og et ambulatorium fordelt på tre matrikler – Hillerød, Frederikssund og Helsingør. Dertil åbner afdelingen snart et afsnit i akutmodtagelsen.