Lisbet Brandi bliver fast del af ledelsen

Den 1. april tiltræder Lisbet Brandi, dr.med., permanent stillingen som ledende overlæge på Kardiologisk- Nefrologisk- Endokrinologisk Afdeling. Det sker efter hun har været konstitueret i stillingen i halvandet år.

Lisbet Brandi kan snart slette ”konstitueret” i titlen, når hun fra 1. april formelt tiltræder som ledende overlæge på Kardiologisk- Nefrologisk- og Endokrinologisk Afdeling på Nordsjællands Hospital. 

Hun har udover sin solide lægeerfaring flere års ledelseserfaring med sig i bagagen fra både hospitalet i Nordsjælland og tidligere fra sin tid som ledende overlæge på Roskilde Sygehus. Hun er endvidere formand for Dansk Nefrologisk Selskab.

- Lisbet har igennem sit arbejde vist, at hun har de ledelsesmæssige og strategiske kompetencer, der skal til, for at vi kan fortsætte vores arbejde med at være patienternes hospital – først og fremmest. Jeg glæder mig til at fortsætte det allerede gode samarbejde med Lisbet, siger hospitalsdirektør Bente Ourø Rørth.

En afdeling - tre specialer
Lisbet Brandi er uddannet læge fra Københavns Universitet i 1983 og har siden specialiseret sig inden for nefrologien og intern medicin. Hun blev dr.med. i 2008 og året forinden Master of Health Management. 

Udover at skabe de samlede rammer for den bedste behandling og gode patientforløb bliver det også Lisbet Brandis opgave at få afdelingens tre specialer til at udvikle sig hver især. 

​Kardiologisk- Nefrologisk og Endokrinologisk Afdeling har samlet behandling og forskning inden for hjertesygdomme, nyresygdomme samt diabetes og hormonsygdomme og er med sine cirka 400 ansatte en af hospitalets største afdelinger med afsnit i både Hillerød, Frederikssund og Helsingør.
Redaktør