Kom til ph.d.-forsvar i Frederikssund ved overlæge Natalia Pedersen

​Den 4. juni forsvarer overlæge Natalia Pedersen sin ph.d.-afhandling med titlen: EHealth: Self-management in Inflammatory Bowel Disease and in Irritable Bowel Syndrome using novel Constant-Care Web Applications.

​Afhandlingen giver ny viden om brugen af de nye constant-care web applikationer til patienter med patienter med kroniske gastrointestinale sygdomme Crohn's sygdom og colitis ulcerosa, samt med colon irritable symptomer.  Den individualiserede behandling hjalp til at optimere sygdomsforløb, kompliance, livskvalitet, patientstilfredshed samt til at reducere sundhedsudgifterne.

Afhandlingen udgår fra forskningsgruppen omkring professor, overlæge, dr. med. Pia Munkholm, Kirurgisk Afdeling, med base i Frederikssund.

Ph.d.-forsvaret finder sted torsdag den 4. juni kl. 14 i mødelokale 1 på Nordsjællands Hospital i Frederikssund. Alle er velkomne.

Yderligere oplysninger og rekvirering af afhandling, kontakt venligst Natalia Pedersen, natalia.pedersen@zeniavej.dk