Kom til ph.d.-forsvar ved læge Suher Othman Abu Hassan

Den 26. januar forsvarer læge Suher Othman Abu Hassan, Klinisk Biokemisk Afdeling, sin ph.d.-afhandling om monitorering af patienter med æggestokkræft med biomarkøren CA125.

​CA 125 er et protein i blodet, som kan afspejle tumorbyrden hos patienter med æggestokkræft.

Afhandlingen bidrager med ny viden om en metode til validering af forskellige kriteriers evne til at tolke stigninger af CA 125 koncentrationer i blodet, som tegn på tidlig og pålidelig tumorvækst hos patienter med æggestokkræft.

Afhandlingen har titlen: Monitoring ovarian cancer patients during chemotherapy and follow-up with the serum tumor marker CA125.
Forsvaret finder sted torsdag den 26. januar kl. 14 i Auditoriet på Nordsjællands Hospital – Hillerød. Forsvaret er offentligt, og alle er velkomne.

Yderligere oplysninger og rekvirering af afhandling: læge Suher Othman Abu Hassan