Kom til ph.d.-forsvar

​Den 7. april forsvarer læge Christian Rothe, Anæstesiologisk Afdeling, sin ph.d.-afhandling om udvikling af teknikker til smertebehandling af patienter, der har fået foretaget skulderkirurgi.

Der er ofte mange smerter forbundet med skulderkirurgi for patienterne. Afhandlingen beskriver nye ultralydsvejledte blokader af nerver, der er specifikt relateret til skulderen samt et klinisk studie af de udviklede teknikker.

Afhandlingen har titlen: Skuldersmerter efter kirurgi - udvikling af selektive ultralydsvejledte teknikker

Forsvaret finder sted fredag den 7. april kl. 14 i Auditoriet på Nordsjællands Hospital – Hillerød. Forsvaret, som foregår på dansk/skandinavisk, er offentligt tilgængeligt. Alle er velkomne.

Yderligere oplysninger og rekvirering af afhandling: læge Christian Rothe