Kardiologisk Afdeling opruster på forskning

Den 1. juni starter speciallæge og ph.d. Casper Bang i en deltidsforskerstilling på Kardiologisk Afdeling på Nordsjællands Hospital - Hillerød.

Casper Bang er fra 1. juni ansat som forskningsansvarlig speciallæge på Kardiologisk Afdeling i Hillerød, hvor han skal udføre både kliniske- og registerstudier. Samtidig vil han være tilknyttet arytmi-teamet på Kardiologisk Afdeling, hvor han skal implantere pacemakere og varetage klinisk arbejde i arytmi-ambulatoriet.

Casper Bang er speciallæge i kardiologi og har en ph.d. fra Rigshospitalet. Desuden har Casper været Post Doc-forsker ved Weill Cornell Medical College i New York hos en af verdens førende hjerteforskere og har i en årrække været ansat som forsker i Hjerteforeningen.

Casper Bang har allerede været vejleder for flere ph.d.-studerende og har et stort netværk både nationalt og internationalt.