Kai Lange udnævnt til klinisk professor

Kai Lange, overlæge, dr.med. på Anæstesiologisk Afdeling er den 1. april tiltrådt som klinisk professor på Nordsjællands Hospital.
Vent...

Som nytiltrådt klinisk professor får Kai Lange ansvaret for forskningen af nye metoder og teknikker inden for anæstesi og udviklingen af det anæstesiologiske speciale. Han får samtidig en væsentlig rolle i den kliniske undervisning og vejledning af kommende læger. 

 -Det er en stor glæde, at Kai Lange er udnævnt til klinisk professor. Kai Lange er en stor kapacitet inden for det anæstesiologiske speciale, og med ansættelsen får endnu flere patienter og læger glæde af Kai Langes forskning og viden, udtaler vicedirektør på Nordsjællands Hospital Jonas Egebart. 

Overlæge Kai Lange har i flere år arbejdet med udviklingen af nye teknikker til smertebehandling af patienter før, under og efter operationer, særligt med fokus på perifere nerveblokader. Han er bl.a. opfinder af et perifert nerveblokkateter, herunder et nyt doseringsregime og har over 55 videnskabelige publikationer bag sig. 

Kai Lange er uddannet læge i 1991 fra Københavns universitet og blev i 2005 uddannet speciallæge i anæstesi. Professoratet er tilknyttet Københavns Universitet.

Der vil blive afholdt tiltrædelsesforelæsning efter sommerferien, hvor pressen og andre interesserede er velkomne.

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor