​På grund af corona-epidemien afholdes der ikke julegudstjenester på hospitalet i år. I stedet henviser hospitalspræsterne til radio og tv. 

Ingen julegudstjenester på afdelingerne i år

Også i år er det nødvendigt at aflyse julegudstjenesterne på hospitalet. Hospitalspræsterne har derfor et helt særligt ønske for lige præcis denne jul. 
Vent...

For andet år i træk er det nødvendigt at aflyse julegudstjenesterne på Nordsjællands Hospitals afdelinger i Hillerød og Frederikssund. Det skyldes corona-siutationen.

Derfor har hospitalspræsterne et særligt håb for denne jul:   

Glædelig jul fra hospitalspræsterne

Selv om det for mange har været et helt igennem træls år pga. COVID-19, så er det vigtigt at huske på, at julen er festen for livet, glæden og håbet. 

At lyset skinner i mørket.

At mennesket ikke blot overlever - men også lever.

At leve er både at le af glæde og græde af sorg.

Så lad os i denne jul være ekstra rummelig overfor, at mange af os rummer begge følelser og udvise det samfundssind det er at holde jul på forsvarlig vis - til alles bedste.

Det bestræber vi hospitalspræster på Nordsjællands Hospital os også på, så derfor bliver der heller ingen julegudstjenester på de forskellige afdelinger denne jul.

Vi henviser til radio og tv - og håber, at 2022 vil blive året, hvor vi alle igen frit kan se og kramme hinanden alt det, vi ønsker.

Rigtig glædelig jul.

Anne Boye og Kim Fischer Nielsen Hospitalspræster

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor