Helt i top med skulderalloplastik-behandling

Ortopædkirurgisk Afdeling ligger på en delt førsteplads som Danmarks bedste til skulderalloplastik-behandling.  Det viser den årlige opgørelse fra Dagens Medicin over Danmarks bedste behandlingssteder.

​​Skulderteamet i Ortopædkirurgisk Afdeling​

​Ortopædkirurgisk Afdeling kan med rette kalde sig danmarksmester i skulderalloplastik. Behandlingen dækker primært operationer i skuldersektionen, f.eks. som konsekvens af slidgigt og leddegigt.

Sammenhængende behandlingsforløb, operationer af høj faglig kvalitet og godt tværfagligt samarbejde er svaret på den flotte placering, forklarer overlæge på Ortopædkirurgisk Afdeling Helge Bonde.

-Vi har rigtig god succes med et sammenhængende patientforløb, hvor patienterne følges tæt igennem forundersøgelse, operation, genoptræning og efterkontrol, og hvor det tværfaglige samarbejde fungerer helt eminent. Det giver gode og kontinuerlige patientforløb, hvor patienterne ikke føler sig som kastebolde hos os, forklarer Helge Bonde.

Førstepladsen deles med Sydvestjysk Sygehus og Hvidovre Hospital og baserer sig på løbende indberetninger fra Dansk Skulderalloplastik Register.