Fremtidens hospital åbnede dørene

​Nysgerrige naboer og andre med interesse for det kommende byggeri af det nye hospital i Nordsjælland kiggede forbi, da der søndag var Åbent Hus i Hillerød.

Bamseskadetue, moderne hospitalsmad og en virtual-reality-rundtur på det nye hospital var nogle af trækplastrene, da der søndag var Åbent Hus på Nordsjællands Hospital.
Her fik interesserede et indblik i nogle af de tanker og konkrete projekter, der allerede er i gang, når vi bygger fremtidens hospital i Nordsjælland.

Omkring 100 borgere havde lagt vejen forbi Nordsjællands Hospital, hvor særligt muligheden for at se virtual reality-studiet var populært.

- Vi har været naboer til det gamle hospital i 50 år, og vi er her af ren og skær nysgerrighed. VR-rummet var meget spændende at opleve, og det gav os mulighed for at stille en masse spørgsmål, som gjorde det lidt lettere at forestille sig det nye hospital. Fx, hvordan det hele kommer til at se ud, når der kommer træbeklædning på mange af fladerne, siger Annette Juul, der var til Åbent Hus med sin nabo Inge Larsen.

Vi bygger for livet
Åbent Hus-arrangementet er en del af et landsdækkende initiativ fra Danske Regioner, hvor hospitalsbyggerier over hele landet holder Åbent hus samme dag under overskriften "Vi bygger for livet".
Læs mere om Danske Regioners kampagne:
www.regioner.dk/vibyggerforlivet