Forskningschef med stærk profil tiltræder på Nordsjællands Hospital

​Overlæge og dr.med Thea Kølsen Fischer bliver fra 1. september ny forskningschef på Nordsjællands Hospital. Hun kommer fra en stilling som forskningsleder på Statens Serum Institut.

Vent...
Når Thea Kølsen Fischer begynder på sit nye arbejde som forskningschef på Nordsjællands Hospital til september, så tager hun en meget stor læge- og forskererfaring med sig. Speciallæge i samfundsmedicin, master i offentlig ledelse, dr.med., ekstern lektor og adjungeret professor ved SDU samt et arbejdsliv som overlæge og forskningsleder hos senest Statens Seruminstitut.

- Hun har en stærk faglig forskningsprofil og er meget bevidst om, hvordan vi som hospital skal fortsætte vores udvikling mod at være en af de tunge spillere inden for klinisk forskning. Med Thea Kølsen Fischer har vi fået en kapacitet, der kan gøre det endnu mere attraktivt at forske til gavn for patienter på Nordsjællands Hospital, siger vicedirektør Jonas Egebart.

Thea Kølsen Fischer, 51, bor i Gentofte.

Forskning på Nordsjællands Hospital

Som forskningschef bliver Thea Kølsen Fischer øverste faglige ansvarlige for forskningen på Nordsjællands Hospital. Forskningen er overordnet organiseret i fire klynger efter forskningsemne og interesse mere end efter faggrupper og specialer.  
 
Hun bliver daglig leder af Forskningsafdelingen herunder Klinisk Forskningsenhed, der er et tilbud af kliniske aktiviteter til hospitalets forskningsprojekter.  Målsætningen for Forskningsafdelingen er at skabe synergi og forbindelse mellem nye og etablerede forskningsmiljøer på tværs af hospitalet og at formidle samarbejde med samarbejdspartnere – nationale og internationale.  
 
Læs mere om organiseringen af forskningen og Forskningsafdelingen på Nordsjællands Hospital.
Forskningens Årsrapport 2017


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor