Forskningens Årsrapport 2016 er netop udgivet

​Forskningsafdelingen på Nordsjællands Hospital har netop udgivet Forskningens Årsrapport 2016. Rapporten viser udviklingen i den kliniske forskning og de resultater, som forskningen har bidraget med i 2016.

Fredag den 16. december fejrede Forskningsafdelingen på Nordsjællands Hospital ved forskningschef Lise Tarnow udgivelsen af Forskningens Årsrapport 2016.

Rapporten samler op på årets forskning, hvor Nordsjællands Hospital har markeret sig på en lang række områder: lindring af KOL-patienters evne til at håndtere angst, præcis og tidlig diagnosticering af spontan abort og forskning i for lavt blodsukker (hypoglæmi) hos diabetespatienter.

Der er også informationer om nye forskningsinitiativer, Ph-d-projekter og de aktiviteter, Forskningsafdelingen er en del af.

Hent Forskningsafdelingens Årsrapport 2016.