Forskningen gør status på 2017

​Årsrapporten for forskningen på Nordsjællands Hospital er på gaden og fortæller om et absolut godkendt 2017.

Der har været masser af tryk på forskningen i Nordsjælland i 2017. Organiseringen i forskningsklyngerne er ved at slå igennem og det lange strategiske fokus på patientnær forskning er begyndt at vise resultater. Det kan du læse mere om i Forskningsafdelingens årsrapport, der netop er offentliggjort.

- Vi har skrevet det højeste antal publikationer nogensinde, har flere aktive forskere end tidligere og har modtaget ekstra mange eksterne forskningsmidler, siger forskningschef Lise Tarnow og uddyber:

- Forskningen på Nordsjællands Hospital har i over et år været organiseret i klynger efter forskningsemne og interesse mere end efter faggrupper eller specialer. Tilbagemeldingerne er positive fra både nye talenter og etablerede forskere, og det bidrager også til den øgede aktivitet.

Se Forskningens Årsrapport 2017