Fødende stadigt glade for Nordsjællands Hospital

​Nordsjællandske kvinder vender tommelfingeren opad, når de skal vurdere deres forløb på hospitalet i Hillerød. Det viser den nyeste patienttilfredshedsundersøgelse blandt gravide og fødende.

Fødegangen på Nordsjællands Hospital ligger fortsat med helt i front, når det gælder tilfredshed blandt de gravide kvinder og deres partnere.

- Det er med stor glæde, jeg kan konstatere, at afdelingen holder det høje faglige niveau i et travlt år, hvor vi har haft en stigning, i antal fødsler der er kommet til Nordsjællands Hospital i 2015. Det gør ikke de flotte resultater mindre imponerende, siger hospitalsdirektør Bente Ourø Rørth.

På afdelingen er der også tilfredshed med den positive feedback.

-Vi er glade for LUP resultaterne og for, at kvinderne og deres partnere giver så meget positiv feedback til afdelingen.  På spørgsmålet om amning ligger vi rigtig flot, hvilket er meget tilfredsstillende, da det er et af vores indsatsområder, siger chefjordemoder Tine Kirk Lind.

- Men der er hele tiden dele af forløbene, vi kan forbedre. Blandt andet vil vi bruge de kommentarer, vi har fået fra kvinderne til at optimere patientforløb for igangsatte fødsler, siger Tine Kirk Lind.

I 2015 kom cirka 3500 nye nordsjællændere til verden på Nordsjællands Hospital.
Læs mere om graviditet og fødsel i Nordsjælland