Få eksperternes råd om livsstilsændringer

​Hvorfor er det vigtigt at have en sund livsstil, og hvordan tilvælger vi den? Det kan du høre mere om, når Nordsjællands Hospital inviterer til Forskningens Døgn med tv-læge Charlotte Bøving og forskere hospitalet.

Vent...
Vi ved det alle sammen, men derfor kan det alligevel være svært; Vi skal leve sundere, hvis vi vil leve længe og godt. Men det kan være svært.

Derfor inviterer Nordsjællands Hospital til foredrag om ”Livsstilsændringer - motivation og barrierer”. 
Det finder sted fredag den 26. april 2019 på Nordsjællands Hospital i Hillerød i forbindelse med den nationale videnskabsfestival Forskningens Døgn. 

Her kan du blive klogere på, hvordan du selv kan bidrage til at forebygge livsstilssygdomme og være med til at træffe sundere valg, når det gælder eksempelvis kost og motion.  

 -Forskning viser, at fysisk inaktivitet og usunde madvaner kan udløse og forværre sygdomme. Heldigvis er sund livsstil noget, som optager de fleste danskere. Mange vil gerne skrue op for sundheden, men de ved ikke, hvordan de skal gribe det an, siger Thea Kølsen Fischer, professor og forskningschef på Nordsjællands Hospital

Hvad siger lægen?

Charlotte Bøving, læge og tv-vært for programmet ”Lægen flytter ind” på DR2, vil holde oplæg om, hvorfor det er så vigtigt at have en sund livsstil, hvordan der findes tid til det i en travl hverdag, og hvordan motivationen kan opretholdes ved, at vi stille realistiske krav til livsstilsændringer til os selv. 

Forskere fra Nordsjællands Hospital vil holde oplæg om hospitalets aktuelle forskning indenfor behandling af lungebetændelse, diabetes og fysisk aktivitet, overvægt hos børn og unge, samt livsstil under graviditet.

Fakta om arrangementet

Arrangementet er offentligt og gratis.
Tid: fredag den 26. april 2019 kl. 18.30 - 21.00
Sted: Auditoriet på Nordsjællands Hospital, Indgang 50B, Helsevej 2, Hillerød

Tilmelding: obligatorisk efter først-til-mølleprincippet via mail: charlotte.christiansen.03@regionh.dk senest den 12. april 2019


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor