Stigende international interesse for hospitalets forskning

Den internationale interesse for forskningsresultater fra Nordsjællands Hospital er stigende, og de internationale tidsskrifter publicerer flere videnskabelige publikationer fra hospitalet end nogensinde før.

En nylig opgørelse viser, at der allerede i første halvdel af 2017 er registeret 175 publikationer (knap 200 i skrivende stund) fra de kliniske afdelinger i PURE. Det er umiddelbart mere end forventet på det her tidspunkt af året. I 2016 var det samlede antal publikationer 226.

- Videnskabelige publikationer er med til at sætte Nordsjællands Hospital på verdenskortet og øge vores muligheder for at indgå internationale samarbejder og hjemtage eksterne midler", siger forskningschef Lise Tarnow.

PURE synliggør forskningen - også internationalt

PURE - Region Hovedstadens forskningsregistreringsdatabase bruges til at synliggøre forskningen på Nordsjællands Hospital overfor nationale og internationale forskere, samarbejdspartnere og beslutningstagere.

Se Nordsjællands Hospitals database i PURE