Mad og drikke

Det er vigtigt for dig, at du får den næring, din krop skal bruge for at blive rask. Her kan du finde informationer om forplejning og de forskellige kosttilbud, som hospitalet tilbyder.

Du vil under din indlæggelsestid få fuld forplejning på hospitalet. 

Spisetider, når du er indlagt

  • Morgenmad: ca. kl. 8.00
  • Middag: ca. kl. 12.00
  • Kaffe/te: ca. kl. 14.00
  • Aftensmad: ca. kl. 17.30
  • Kaffe/te: ca. kl. 20.00

Tidspunkterne kan variere lidt fra afsnit til afsnit.

Kost tilpasset dine behov

Når man er syg, kan man opleve ændret appetit. Tal gerne med personalet om dine ønsker og behov, så måltiderne tilpasses dit behandlingsforløb. 

Sygehuskost:

En kost til patienter med svækket appetit, som spiser mindre end normalt. Sygehuskost genopbygger patientens ernæringstilstand og forebygger underernæring.

Småtspisende:

En kost til patienter med meget lille appetit. Formålet med kosten er at forhindre underernæring, samt at hjælpe patienten til at tage evt. tabte kilo på igen.

Se køkkenets tilbud her (Pdf, åbner i nyt vindue) 


Redaktør