Om Patienternes Pris

Vinder af Patienternes Pris 2018 er sygeplejerske Emilie Emma Jakobsen fra Kardiologisk Afdeling. Stort tillykke.

Vinder af Patienternes Pris 2018

Sygeplejerske Emilie Emma Jakobsen er vinderen af Patienternes Pris 2018. Læs det hele her.

Om prisen

Har du som patient eller som pårørende haft en en særdeles god oplevelse på hospitalet og vil du gerne sige tak? Så har du muligheden for at indstille enten en hel afdeling eller en medarbejder til Patienternes Pris.

Din gode oplevelse kan være alt lige fra fx transporten fra afdelingen til operationsgangen, til modtagelsen i et ambulatorie til et kompliceret indlæggelsesforløb. Antallet af indstillinger er ikke afgørende. 

Nøgleord er nærvær, åbenhed, imødekommenhed, inddragelse, respekt, værdighed og dialog.

Se her, hvem der var nomineret til Patienternes Pris 2018.

Sådan finder vi en vinder

Alle indstillinger gennemlæses af en nomineringsgruppe, som ud fra et sæt udvælgelseskriterier udvælger 3-5 afdelinger og/eller medarbejdere, der skal nomineres til prisen.

Alle indstillinger til de nominerede afdelinger og/eller medarbejdere bliver sendt til dommerkomitéen, som beslutter en vinder ud fra samme udvælgelseskriterier, som nomineringsgruppen har brugt.

Du kan se her,​ hvem der sidder i dommerkomitéen

Den vindende afdeling eller medarbejder løber afsted med 20.000 kroner. Pengene går til hele afdelingen og skal bruges til at forbedre patient​oplevelsen yderligere.

Alle indstillinger sendes til afdelingerne

Efter vinderen er fundet, bliver alle indstillinger sendt til de respektive afdelinger og medarbejdere. Der er ikke ên indstilling, som ikke bliver læst. 


Redaktør