Nominerede til Patienternes Pris 2019

Onkologisk og Palliativ Afdeling, diabetessygeplejerske Susanne Lisbjerg fra Børne- og Ungeafdelingen, Neurologisk Afdeling og Montebello er nomineret Patienternes Pris 2019. 
Se de festlige nomineringsfilm her.

​Det var Neurologisk Afdeling, der løb med den eftertragtede pris og en check på 20.000 kroner, der skal gå til at forbedre oplevelsen for patienterne i afdelingen endnu mere. Til at modtage prisen var ledende overlæge Kai Jensen og ledende terapeut Lisbet Ærø Lind.

​Onkologisk og Palliativ Afdeling

Sygeplejerskerne Louise og Stine takker på vegne af hele afdelingen for nomineringen til Patienternes Pris. Det er 3. gang, at Onkologisk og Palliativ Afdeling eller medarbejdere fra afdelingen er nomineret til prisen.

Susanne Lisbjerg, diabetessygeplejerske fra Børne- og Ungeafdelingen

Susanne Lisbjerg er som den eneste medarbejder, der er nomineret til Patienternes Pris 2019. Susanne er diabetessygeplejerske på Børne- og Ungeafdelingen, der en gang tidligere er nomineret til prisen. Det er første gang, at en medarbejder fra afdelingen er nomineret.

Neurologisk Afdeling

Ledende oversygeplejerske Lene Hamberg har hevet en flok medarbejdere til side et øjeblik, så de sammen kan fejre, at Neurologisk Afdeling er nomineret til Patienternes Pris. Det er 3. gang, at Neurologisk Afdeling eller medarbejdere derfra er nomineret til prisen. I 2017 vandt fysioteraput Nikolaj Brandt den.

Montebello - afdeling for genoptræning

Afdelingsleder Karen Schur og fysioterapeut Asger takker på vegne af hele Montebello for nomineringen. Det er 3 gang, at Montebello eller er medarbejdere derfra er nomineret til prisen.Redaktør