Vinder i 2016

​Øre-, Næse- og Halsafdelingen vandt Patienternes Pris 2016.

​Fra venstre formand Bent Kaufmann fra Røde Kors Hillerød, afdelingssygeplejerske Jette Søe fra Montebello – afdeling for genoptræning, ledende overlæge Troels Nielsen og ledende oversygeplejerske Alexandra Haucke Jacobsen fra Øre-, Næse- og Halsafdelingen, ledende overlæge Henrik Stig Jørgensen fra Kirurgisk Afdeling samt hospitalsdirektør Bente Ourø Rørth.

Fra marts til oktober har patienter og pårørende kunnet indstille en afdeling, hvor de har oplevet et ekstraordinært godt forløb - enten via hjemmesiden eller ved postkort som har ligget i venterummene i afdelingerne. Det har 312 valgt at gøre og tre afdelinger blev i sidste nomineret til prisen:

  • Kirurgisk Afdeling
  • Øre-, Næse- og Halsafdelingen
  • Montebello - afdeling for genoptræning
Og det var Øre-, Næse- og Halsafdelingen, der løb afsted med den prestigefyldte pris.

Dommerkomitéens motivering til vinderafdelingen

I fortjener at vinde Patienternes Pris, fordi jeres høje faglighed og empati betyder, at patienterne føler sig trygge i deres forløb og får en ekstraordinær positiv oplevelse. På trods af at det ikke altid er helt enkle forløb, I varetager, formår I at være nærværende, omsorgsfulde og informerende og får dermed skabt nogle rigtig gode rammer for jeres patienter. Der er en oplevelse af nærvær, varme og fuld opmærksomhed fra alle faggrupper. Flere skriver, at de går derfra med et smil på læben.

Indstillingerne viser, hvordan I i afdelingen blandt andet giver jer tid til at lytte og inddrage og dermed skaber tryghed for jeres patienter. Det gode samarbejde og den positive stemning i afdelingen er også faktorer, der smitter af på patienternes oplevelse af jer. I er derfor en afdeling, som i dén grad bliver fremhævet som noget excellent, og derfor skal I vinde Patienternes Pris 2016.


Redaktør