Dommerkomitéen

​I dommerkomitéen sidder​ Morten Freil, Danske Patienter, Inge Kristensen, Dansk Selskab for Patientsikkerhed, Bent Kaufmann, Røde Kors Hillerød, Sten Kallenbach, patientrepræsentant samt Bente Ourø Rørth, Nordsjællands Hospital.

​​​

Dommerkomitéens kommentarer 


Morten Freil
Direktør i Danske Patienter

- Vi har brug for de positive historier. Det er de afdelinger, der gør det godt, som vi kan lære mere af. Derfor synes jeg Patienternes Pris er en rigtig god idé, siger direktør Morten Freil, Danske Patienter.

Inge Kristensen
Direktør for Dansk Selskab for Patientsikkerhed
- Patienternes Pris giver os en væsentlig viden om, hvad det er, patienter og pårørende lægger vægt på, og derfor hvad det er, vi som sundhedsvæsen skal have mere af, siger direktør Inge Kristensen, Dansk Selskab for Patientsikkerhed.
​Bent Kauffmann
Lokalformand i Røde Kors Hillerød​
- Patienternes Pris bekræfter det billede, som vores frivillige patientstøtter har fra deres dagligdag på hospitalet. Det er flot at se, hvordan afdelingerne formår at få professionalisme og empati til at gå hånd i hånd, siger lokalformand Bent Kauffmann. 
​​Bente Ourø Rørth 
Hospitalsdirektør på Nordsjællands Hospital
- Da det er patienter som på baggrund af deres egne erfaringer indstiller en afdeling til Patienternes Pris, er prisen en enestående mulighed for at anerkende det sundhedsfaglige personale, som hver dag yder en stor indsats i deres arbejde, siger Bente Ourø Rørth​
Sten Kallenbach
Patientrepræsentant
​- Den person, det afsnit eller den afdeling der modtager Patienternes Pris kan være stolte og glæde, for årsagen er jo, at en eller flere patienter har oplevet en ekstraordinær indsats. Det giver os al mulig grund til at rose det sundhedsfaglige personale. Vi ved, de er professionelle og lægger al deres sjæl og faglige stolthed i deres arbejde. Anerkendelse er en vigtig ting og derfor er Patienternes Pris en fin proces, siger Sten Kallenbach.

Redaktør