Ansvarsfraskrivelse

​Nordsjællands Hospital bestræber sig på at sikre, at de informationer, der står på dette website, er korrekte.

​Informationerne på websitet er forsøgt gengivet så præcist og opdateret som muligt. Vi kan dog ikke garantere, at oplysninger på websitet ikke indeholder unøjagtigheder eller trykfejl. 

Der gives som sådan ingen direkte eller indirekte garanti for informationernes korrekt​hed, og Nordsjællands Hospital er ikke ansvarlig for direkte, indirekte eller andre forbundne skader opstået ved adgang til eller brug af indhold fra dette website.

Materialet er af generel karakter og er ikke rettet mod nogen bestemt enkeltperson. Der er visse steder links til eksterne websteder, som Nordsjællands Hospital ikke har kontrol med, og for hvis indhold Nordsjællands Hospital ikke påtager sig noget ansvar. Indholdet er ikke ment som og kan ikke erstatte lægefaglige råd og vejledning.

Nordsjællands Hospital anvender en regional cms-platform og Region Hovedstadens IT-afdeling, KoncernIT, tager alle rimelige forholdsregler for at sikre, at websitet ikke indeholder virus, orm, trojanske heste eller lignende. 

Nordsjællands Hospital fraskriver sig ethvert ansvar for tab som følge af skadelige programmer, som er modtaget fra websitet eller via filer, som kan downloades fra websitet.

Nordsjællands Hospital gør opmærksom på, at websitet indeholder historisk information, eksempelvis indeholder websitet pressemeddelelser tilbage til 2007. Vi opfordrer brugerne til at være opmærksomme​ på dette, når materialet anvendes.

Websitet ejes og drives af Nordsjællands Hospital, Dyrehavevej 29, 3400 Hillerød. 

Hospitalets afdelinger er selv ansvarlige for at vedligeholde og opdatere information på afdelingssiderne. 

For kommentarer til websitet, skriv til noh-ommunikation@regionh.dkRedaktør