Kort og godt om byggeriet

​Det nye hospital i Nordsjælland kommer til at ligge i grønne omgivelser i den kommende bydel Favrholm i Hillerød. Ambitionen er at skabe en funktionel, fleksibel og helende ramme til fremtiden.

Hospitalet bliver formet som et firkløver, og arkitekturen holdes i en lav menneskelig skala tilpasset det omkringliggende landskab. På sit højeste sted er hospitalet bare fire etager højt. Designet er fleksibelt og kan tilpasses udviklingen.

Visionen er at skabe patienternes hospital, der er bygget op om den såkaldte helende arkitektur.

Smuk arkitektur og funktionel organisering af funktioner skal således tilbyde patienter, pårørende og personale rammer, som sætter nye standarder indenfor såvel behandling som uddannelse og forskning.

Læs mere om byggeriet på Nyt Hospital Nordsjællands hjemmeside (åbner i nyt vindue)

 




Redaktør