Publikationer

Læs om baggrunden for organisationsudviklingsprojektet Livskraft og etableringen af det nye hospitalsbyggeri.

This Is It – Your Blank Canvas

Tilrettelæggelsen af det nye Nordsjællands Hospital har fra starten været forvaltet fundamentalt anderledes. Dette kom til udtryk under visionsprocessen om projektets Bærende værdier i 2010.

Brugerinddragelse har været prioriteret højt i en erkendelse af, at nye løsninger kun kan udvikles gennem en indgående forståelse af brugernes behov. I denne ånd har patienter, pårørende og personale været med til at udfordre og påvirke både de fysiske rammer og arbejdsgange på det nye hospital i en omfattende brugerproces frem mod 2013, hvor projektkonkurrencen blev sat i gang med udgivelsen af konkurrenceprogrammet: "This Is It – Your Blank Canvas".

Du kan læse konkurrenceprogrammet her (åbner i nyt vindue)

Livskraft​

Magasinet: "Livskraft" udkom i marts 2019 i forlængelse af konkurrenceprogrammet: ”This Is It – Your Blank Canvas”, som arkitekter og ingeniører i 2013 tog udgangspunkt i, da de gav deres bud på, hvordan det nye hospital skulle se ud.

Magasinet bærer samme titel som navnet på organisationsudviklingsprojektet, nemlig "Livskraft". I magasinet kan du læse om, hvorfor hospitalet bliver bygget, hvilke fantastiske muligheder det giver, og hvilke krav det stiller til organisationen.  

Du kan læse magasinet Livskraft her (åbner i nyt vindue)


Redaktør