Kardiologisk Afdeling

Coronavirus: Patienter med en aftale på hospitalet

På grund af særlige regler ved coronavirus er det vigtigt, at du læser din indkaldelse grundigt og orienterer dig under Vigtig information om coronavirus på hjemmesiden. Følg altid instrukserne fra personalet og fra de plakater der hænger på hospitalet. Hvis du er tvivl om noget, er du velkommen til at kontakte den afdeling, som du har en aftale hos.


Vaccination mod COVID-19

Hospitalet indstiller automatisk alle patienter, som er i særligt øget risiko for et alvorligt forløb med COVID-19, til at modtage vaccination mod Covid-19.

Sundhedsstyrelsen har besluttet i hvilken rækkefølge danskerne kan blive vaccineret, og giver dig besked i e-Boks, når det er din tur. Sundhedsstyrelsen beslutter også, om eventuelle pårørende til dig får tilbudt vaccination. Hospitalet har ikke indflydelse på denne praksis.

Du får besked i e-Boks fra sundhedsstyrelsen, når du kan booke tid til din vaccination. Borgere, der ikke modtager digital post, vil få beskeden som almindeligt brev.

Du kan få mere information om vaccination på sundhedsstyrelsens hjemmeside, som er www.sst.dk ( åbner i nyt vindue). Har du generelle spørgsmål om vaccination mod COVID-19, kan du ringe til myndighedernes fælles coronahotline på telefon +45 70 20 02 33.

Kardiologisk Afdeling behandler patienter med hjertesygdomme.