Region Hovedstaden søger

HR-juridisk specialist til Forhandling og Vilkår – Center for HR og Uddannelse

Er du vores nye kollega i HR Jura - Forhandling og Vilkår?

Center for HR og Uddannelse arbejder for udvikling og understøttelse af regionens arbejdspladser, så vi nu og fremadrettet er rustet til at løse opgaver med høj kvalitet, trivsel og effektiv drift til gavn for patienter og borgere. Gennem samarbejde, fælles løsninger, helhedssyn og høj faglighed bidrager vi til, at arbejdspladserne kan have fokus på deres kerneopgaver.

Region Hovedstaden er landets største sundhedsvæsen med 45.000 medarbejdere, hvoraf ca. 70 pct. er sundhedspersonale fordelt på syv hospitaler.

I Center for HR og Uddannelse dyrker vi nysgerrighed og læring. Her får du mulighed for at udvikle dig i en retning, der gør dig til medskaber af fremtidens sundhedsvæsen. Du vil opleve en arbejdsplads, hvor vi forventer – og giver plads til – at du selv tager ansvar og initiativ.

Om stillingen
Du bliver en del af et fællesskab med 30 dygtige og engagerede kolleger i enheden for Forhandling og Vilkår, heraf 8 i HR-Jura sektionen. Vi hjælper regionens hospitaler, virksomheder og koncerncentre med at sikre compliance og udvikling af HR relaterede vilkår og understøtter regionens HR-administration. Her har vi en vigtig rolle i forhold til udarbejdelse af oplæg til direktionsbeslutninger ved strategiske regionale HR-indsatser.

Den ledige stilling er kendetegnet ved en høj grad af selvstændighed i opgaveløsningen, men også ved et stærkt samarbejde med dine dygtige HR- juristkollegaer. Du vil være med til at løse faglige udfordringer i en stor og kompleks organisation i konstant udvikling.

I HR-Jura understøtter vi HR-cheferne og de lokale HR-funktioner på regionens hospitaler, virksomheder og koncerncentre med sparring og rådgivning, og vi forhandler regionale aftaler med de faglige organisationer. Vi lægger stor vægt på, at vores interessenter bliver inddraget, og at vores rådgivning altid tager udgangspunkt i hospitalernes og virksomhedernes behov.

Dit opgavefelt vil spænde bredt og alt efter kompetencer og interesse udfolde sig inden for:

 • Udarbejdelse af div. notater, indstillinger, bidrag til besvarelse af politikerspørgsmål på HR-området og lignende
 • Bearbejdning af datamateriale til brug for oplæg til beslutninger ved strategiske HR-indsatser
 • Besvarelse af aktindsigtsanmodninger
 • Forhandlinger med de faglige organisationer i komplekse sager om forhåndsaftaler, løn, sanktioner, afskedigelser mm.
 • Forberedelse af faglige voldgifter og nævnsbehandlinger
 • Fortolkning af arbejdstidsregler
 • Fortolkning af overenskomster
 • Undervisning af regionens ledere på det HR-juridiske område
 • Vejledning og rådgivning om GDPR på HR-området
 • Virksomhedsoverdragelser
 • og meget mere

Om dig
Du har en juridisk baggrund og har erfaring med og interesse for det HR-juridiske område. Du har lyst til- og gerne erfaring med – at arbejde i en politisk styret organisation. Du har en skarp pen, gode formidlings- og formuleringsevner og gode samarbejdsevner.

Som person fungerer du godt i vekselvirkningen mellem selvstændigt at dykke ned i fagstof og at samarbejde tværfagligt med kolleger. Du trives i en stor organisation, som hele tiden forandres og påvirkes af politiske beslutninger, og du forstår at tænke og handle ud fra et helhedssyn, der rækker ud over egne opgaver.

Du er hurtig til at gennemskue problemstillinger og arbejder løsningsorienteret for at få tingene til at lykkes inden for de givne rammer. Yderligere kendetegner det din arbejdsstil, at du er struktureret, initiativrig og har en gejst og vilje til at lære.

Hvis du derudover har en veludviklet humoristisk sans, er du måske lige den, vi søger.

Hvad kan vi tilbyde dig
Et udfordrende og varieret job med brede og forskelligartede juridiske problemstillinger inden for arbejds- og ansættelsesrettens område.

Du får kompetente, hjælpsomme og imødekommende kollegaer, som værdsætter et tæt samarbejde og godt humør. Med jobbet følger ansvar og faglige udfordringer, og du har god mulighed for at udvikle dig og styrke dine kompetencer.

Vi lægger vægt på balance mellem arbejdsliv og privatliv og har god mulighed for hjemmearbejde et par gange om ugen.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte enhedschef Anna Parrella på 20 59 36 15 eller mail: anna.parrella@regionh.dk.

Ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår er med udgangspunkt i gældende AC-overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer. Efter kvalifikationer vil der være mulighed for at blive ansat på special- eller chefkonsulentniveau.

Du vil blive ansat i en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge.

Tjenestested er Gentofte Hospital, Kildesgårdsvej 28, 2900 Hellerup.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV og uddannelsesbevis senest søndag den 17. oktober 2021.

Vi forventer at holde 1. samtaler den 19. oktober eller en anden dag i uge 42 – og 2. samtaler i uge 43.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning gennem vores online rekrutteringssystem.

Fakta

Jobtype

HR-Jurist

Arbejdssted

Koncerncentre

Arbejdstid

37 t/u

Jobnummer

235252

Ansøgningsfrist

17-10-2021

Kontakt os

Anna Parrella
Enhedschef
E-mail
20 59 36 15

Søg job


Redaktør