Gastromedicinsk Ambulatorium

​Velkommen til Gastromedicinsk Ambulatorium i Frederikssund. Vi har stor erfaring med at følge og hjælpe patienter med fx Crohn's eller colitis.​

​​​

​Kontaktoplysninger

Nordsjællands Hospital - Frederikssund
Gastromedicinsk Ambulatorium
Frederikssundsvej 30
3600 Frederikssund

Telefon 48 29  22 66  tast 3
Telefontid mandag - fredag kl. 8.00-15.00

Hvis du ønsker at tale med en sygeplejerske

 Du er velkommen til at kontakte os i vores callcenter, hvis du oplever opblussen i din sygdom, eller af andre årsager har behov for at tale med en specialesygeplejerske. Du kan ligeledes skrive til os via MinSP, så svarer vi hurtigst muligt på din henvendelse.

Telefon 48 29 23 70

Telefontid mandag - fredag kl. 10.00-12.30

 Ved akut behov for hjælp udenfor åbningstid, kontakt egen læge eller 1813.

Skal du hente medicin, skal du kontakte sygeplejerskerne i vores telefontid eller via MinSP, hvor du skal booke tid til afhentning. Inden afhentning skal der ,efter aftale, foreligge friske blodprøver, af patientsikkerhedsmæssige årsager. 


Er du i tvivl om du skal have taget blodprøver til næste besøg, kan du gå ind på www.blodproever.dk, hvor der altid vil være muligt at bestille tid hvis du skal have taget nye blodprøver. Ligger der ikke en bookning til blodprøver, har lægen vurderet at der ikke er behov for dette. 

Alle blodprøver bliver set af den læge, og du vil blive kontaktet af en læge/sygeplejerske hvis svarerne giver anledning til ændringer i planen.​


Ledelse af afsnittet

Afdelingssygeplejerske Camilla Reinholdt Nygård
Skriv til Camilla Reinholdt Nygård
Telefon 48 29 58 33

​​

Områdeansvarlig overlæge Eva Fjordside

Send en mail til Eva Fjordside
Telefon 48 29 67 19Redaktør