Jordemoderkonsultation i Sundhedshuset

​Du får normalt tilbudt fem graviditetsundersøgelser hos din jordemoder. 

​​

Når du kommer til jordemoder første gang, vil hun tale med dig om dine forventninger og de tilbud, vi har til dig i graviditeten. Her kan du læse om basisforløbet for en normal graviditet. Hvis du har specielle behov, tilpasser vi forløbet undervejs.

Jordemoderkonsultationen i Sundhedshuset Helsingør er målrettet gravide bosiddende i Helsingør Kommune og dele af Gribskov Kommune.

Ring til os

Telefon: 48 29 48 84
Telefontid: mandag - fredag kl. 8.00 - 15.00

Lav aftale

Du skal have en aftale, inden du kommer. Aftalen formidles via Ambulatorium for Gravide på Nordsjællands Hospital – Hillerød, telefon 48 29 48 84 alle hverdage mellem kl. 8.00 - 15.00.
Jordemoderkonsultationen er en del af Gynækologisk Obstetrisk Afdeling. Læs mere om Gynækologisk Obstetrisk Afdeling

Åbningstid

Åben hverdage fra kl. 8.30-16.00 for gravide der har lavet en aftale med jordemoderen.

Hvor skal jeg gå til jordemoder? 

Din bopæl er udgangspunkt for, hvor du går til jordemoder konsultation, men der visiteres også ud fra dine ønsker, afdelingens ressourcer og den aktuelle pladssituation i de enkelte jordemoderkonsultationer. 

Se oversigt over jordemoderkonsultationer i Nordsjælland og læs om, hvordan graviditetsundersøgelser foregår

Skriv til os

Hvis din henvendelse indeholder personfølsomme oplysninger som for eksempel dit personnummer eller oplysninger om dit helbred, skal du skrive til os på en sikker forbindelse. 

Du kan skrive sikkert til os med Digital Post via borger.dk (login med NemID).

Meld afbud, hvis du er forhindret

Har du ikke mulighed for at komme, vil det være en stor hjælp, hvis du melder afbud til sekretariatet ved at ringe eller ved at skrive med Digital Post.Redaktør