Sengeafsnit 0152

​På afsnit 0152 modtager vi patienter til planlagte samt akutte operationer, såvel endagskirurgi, hvor udskrivelse sker samme dag, som større indgreb, hvor man kan forvente 1 – 3 dages indlæggelse. Afdelingen har åbent alle hverdage. 
Vi modtager primært patienter med lidelser i skuldre, hænder, knæ, ankler og fødder. 

​Modtagelsen

Når du kommer op på afdelingen, bliver du modtaget af en sygeplejerske, som viser dig til rette. Hvis der er noget, du er i tvivl om, må du endelig spørge! Så kan vi sammen gøre din indlæggelse til en så god oplevelse som muligt.

​Besøgstider

Dine pårørende er altid velkomne til at besøge dig. Vi har ingen faste besøgstider. Vis mest mulig hensyn til medpatienter - særligt på flersengsstuer. Hvis det er muligt for dig, anbefaler vi, at besøget foregår i opholdsrummet. Spørg personalet, hvis du er i tvivl om noget angående besøg.

Personalet

Personalet på afsnittet består af sygeplejersker, sekretærer, social- og sundhedsassistenter, læger og fysioterapeuter.

Studerende

På afsnit 0152 har vi blandt andet sygepleje- og medicinstuderende i praktik. Praktikken er en vigtig del af deres uddannelse, og de studerende arbejder altid under vejledning af vores uddannede personale. Du kan blive spurgt, om du vil medvirke ved undervisning af en studerende. Det er frivilligt, om du vil deltage.

Kontakt

Personalet træffes bedst kl. 13-14. Du kan ringe til os på tlf. 4829 3670

Ortopædkirurgisk Sengeafsnit 0152, bygning 01, plan 5
Dyrehavevej 29
3400 Hillerød

Afsnittets ledelse

Afdelingssygeplejerske Pernille Greisen

Områdeansvarlig overlæge  Charlotte H. Thune. 

 Vlkommen til afsnit 0152​ (åbner i nyt vindue)

Du kan læse mere om indlæggelse på Ortopædkirurgisk Afdeling her.​


Redaktør