Operation med kikkert i spytkirtler

 Min første undersøgelse


Resumé af hvad der foregår i filmen: ”Min første undersøgelse – spytkirtler”

Billeder af hospitalet udefra og diverse skilte. Kvinde går hen til en skranke, og taler med en sekretær. Får udleveret en iPad og får vist vej til venteværelset. Kvinde kigger på indhold på iPad. Sygeplejerske viser kvinden ind til lægen. De taler sammen. Llægen undersøger ører, næse, mund og hals med diverse udstyr. Lægen ultralydsscanner og  lytter med stetoskop, måler blodtryk og puls. Kvinde går ind ad dør, trykker på klokke ved anæstesi-venteplads.  Kvinden taler med læge. Kvinden og  sygeplejerske går ind på indkaldelseskontor og taler med sekretær.


 Min operationsdag


Resumé af hvad der foregår i filmen: ”Min operationsdag – spytkirtler”

Billeder af hospitalet udefra og diverse skilte. Kvinde går hen til en skranke og ringer på en klokke. Taler med sygeplejerske. Kvinde ligger i seng, får armbånd på, blodtryk og puls måles. Kvinde sidder i sengen og læser. Kvinde sidder med telefon. Kvinden transporteres i seng ned på operationsgangen. Sygeplejerske tager i mod. Kvinde lægger sig på operationsleje, læge hilser på. Kvinde får sat elektroder på, lagt drop og får maske på. Kvinde ligger i seng og taler med sygeplejerske, får lidt at drikke. Transporteres tilbage til stuen i sengen. Læge og sygeplejerske kommer og taler med kvinden. Sygeplejersken udleverer pjece og gennemgår den med kvinden.


 Om min operation


Resumé af hvad der foregår i filmen: ”Om min operation – spytkirtler”

Billeder af hospitalet udefra og diverse skilte. Kvinde sidder i seng og læser. Billede af to glas med hhv. vand og saftevand og grønt tjekmærke. Billede af glas med juice, mælk og ølflaske med rødt kryds over. Kvinde sidder på sengekant med morgenkåbe på, drikker af et glas. Billede af diverse makeup og smykker med rødt kryds over. Billede med tekst: din egen medicin, hjemmesko, toilettaske, evt. morgenkåbe, bog/underholdning. Billede af pamol, ipren og panodil. Kvinde sidder i seng med magasin. Billede med tekst: du skal observeres min. 4 timer efter operation, du skal være smertedækket på det smertestillende du får hos os, du skal kunne spise og drikke, du skal have haft vandladning efter operation, du skal være tilset af en læge, som vurderer dig klar til udskrivelse. Sygeplejerske kommer hen til kvinden, som ligger i sengen, og giver hende håndklæde og tandbørste. Kvinde ligger i seng, taler med sygeplejerske. Tager briller af og slukker sengelampen. Kvinde får udleveret kort af sygeplejerske om morgenen.Redaktør