Generelt om operation

 

 Min første undersøgelse


Resumé af hvad der foregår i filmen: "Min første undersøgelse"

Billeder af hospitalet udefra og diverse skilte. Kvinde går hen til en skranke, og taler med en sekretær. Får udleveret en iPad. Får vist vej til venteværelset. Sygeplejerske viser kvinden ind til lægen. De taler sammen og lægen undersøger ører, næse og hals med diverse udstyr. Han foretager også en ultralydsscanning, en kikkertundersøgelse og lytter med stetoskop. Kvinden går ind ad dør og ringer på klokke til anæstesi-venteplads. Kvinden taler med læge. Kvinden går hen til skranke og taler med sygeplejerske. De går begge ind på kontor og taler med sekretær.


 Min operationsdag


Resumé af hvad der foregår i filmen: "Min operationsdag"

Billeder af hospitalet udefra og diverse skilte. Kvinde går hen til en skranke og ringer på en klokke. Taler med sygeplejerske. Kvinde ligger i seng, får armbånd på, blodtryk, puls mm måles. Kvinde sidder i sengen og læser. Kvinde sidder med telefon. Portør transporterer kvinde i seng. Sygeplejerske tager i mod. Kvinde lægger sig på operationsleje, læge hilser på. Kvinde får sat elektroder på, lagt drop og får maske på. Kvinde ligger i seng efter operation, taler med sygeplejerske. Får lidt at drikke. Transporteres tilbage til stuen i sengen, modtages af sygeplejerske, får mad og drikke. Læge og sygeplejerske taler med kvinden ved sengen. Får udleveret ark papir.


 

 Om min operation


Resumé af hvad der foregår i filmen: ”Om min operation”

Billeder af hospitalet udefra og diverse skilte. Kvinde sidder i seng og læser. Billede af to glas med hhv. vand og saftevand og grønt tjekmærke over. Billede af glas med juice, mælk og ølflaske med rødt kryds over. Kvinde sidder på sengekant med morgenkåbe på, drikker af et glas. Billede af diverse makeup og smykker med rødt kryds over. Billede med tekst: din egen medicin, hjemmesko, toilettaske, evt. morgenkåbe, bog/underholdning. Billede af pamol, ipren og panodil. Kvinde sidder i seng med magasin. Billede med tekst: du skal observeres min. 4 timer efter operation, du skal være smertedækket på det smertestillende du får hos os, du skal kunne spise og drikke, du skal have haft vandladning efter operation, du skal være tilset af en læge, som vurderer dig klar til udskrivelse. Kvinde ligger i seng, taler med sygeplejerske. Tager briller af og slukker sengelampen. Kvinde får udleveret kort af sygeplejerske om morgenen.


Redaktør