Særligt for pårørende

​​Er du pårørende til en patient indlagt med blodprop i hjernen eller en hjerneblødning? Så er du måske lige nu usikker på mange ting. Måske vil det være en ide for dig at mødes med ligesindede.

​​​​​​​​​​​​

Det er en stor omvæltning at opleve, at ens kære bliver ramt af sygdom. Mange spørgsmål presser sig på.
Hvordan har indlæggelsesforløbet indtil videre været? Hvordan kan du støtte og hjælpe din syge pårørende? Hvordan bliver jeres fremtid?

På Afsnit for Neurorehabilitering i Frederikssund ved vi, at når en person rammes af en hjerneskade, påvirker det hele familien. Derfor er det vigtigt, at der også er fokus på de pårørende og deres trivsel. 

Pårørendegruppe

Vi har derfor et tilbud til alle pårørende til patienter indlagt på Afsnit for Neurorehabilitering i Frederikssund om at deltage i vores pårørendegruppe.

Gruppen mødes hver anden onsdag kl.  15.30-16.45 ​
Mødested: Frederikssund - Hospitalets hovedindgang bagved informationen.

Ved døren står et pårørendegruppe-skilt. 

Vi byder på lidt kaffe og te. 

Ønsker du at deltage, kan du henvende dig til afsnittets personale.​

Gruppen er åben for alle ægtefæller, kærester, forældre, voksne børn og søskende til patienter, der er indlagt på Afsnit for Neurorehabilitering.

Formålet med gruppen er bl.a. at udveksle og dele erfaringer med ligesindede. Du vil møde andre, der er i samme situation som dig - mennesker som kender de udfordringer og bekymringer, du selv oplever. 
Vi arbejder ud fra de temaer, som I selv ønsker at tale om, og drøfter emnerne samlet i gruppen.

Vi glæder os til at se dig!


Redaktør